Tombola de Primavara "1 Mai Norocos" – Fast Finance

    Lista castigatorilor

    Iata mai jos lista castigatorilor tombolei de primavara "1 Mai Norocos" de la Fast Finance.

    Fiecare din ei va fi contactat incepand cu 4 mai 2016.

    86766

    NICOLESCU MIRABELA

    87368

    VASILE IOANA - ANDREEA

    87543

    MICSA IOANA

    87829

    MEAUTA CRISTINA FLORINELA

    87847

    GIURGIUCA  CORINA-SIMONA

    Perioada acestei promotii a expirat

    Perioada acestei promotii a expirat, iata mai jos condiitiile de acordare.

    La inceputul lunii mai, atunci cand vremea va fi foarte frumoasa - tocmai buna de iesiri la iarba verde, cinci (5) clienti Fast Finance vor fi mai bogati cu cate 500 de lei. Suplimentar fata de promotia noastra cu 0% Dobanda – DAE 0% la primul tau Credit Fulger, lansam un SUPER-CONCURS, o tombola foarte atractiva.

     

    Despre ce tombola este vorba? Simplu! Daca esti client Fast Finance cu cel putin doua credite finalizate la timp si ti se aproba un credit nou in perioada 15 aprilie – 29 aprilie 2016, poti castiga prin tragere la sorti unul din cele cinci premii de la Tombola de Primavara "1 Mai Norocos" Fast Finance, fiecare in valoare de 500 de lei. Banii vor fi virati castigatorilor in contul in care au si creditul. Tragerea la sorti pentru tombola va fi realizata in data de 3 mai, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 4 mai 2016.

     

    Conditiile de acordare a Creditului Fulger sunt apreciate de zeci de mii de clienti din Romania si vor ramane la fel si in timpul Tombolei de Primavara "1 Mai Norocos" Fast Finance: credit 100% online, doua ore analiza, banii in contul tau. Iata regulamentul oficial al Tombolei de Primavara "1 Mai Norocos" Fast Finance. Profita acum, completand formularul de mai jos:

    Calculator credit

    Suma
    lei
    Durata
    zile

    Dobânda fixă/zi:
    Data scadentă:
    Suma totală de plată: Lei
    Valoarea DAE este de:
    Afla mai multe despre DAE

    Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
    Introdu si valideaza codul promo

    Vei primi pe e-mail datele contului tau impreuna cu un cod de validare a contului pe care trebuie sa-l introduci in pasul urmator.

    Despre Fast Finance

    Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

    Contact

    FAST FINANCE IFN S.A.
    www.fast-finance.ro
    Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, etaj 4, apartament 9+10
    Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
    Registru ANSPDCP: 33408/2014 
    Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

    ABOUT SSL CERTIFICATES

    Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii