Vara asta, TOATE visele devin realitate! Scadem dobanda pentru chef de nebunie!

    Vara aceasta a venit momentul sa-ti transformi TOATE visele in realitate.

    Daca te pregătești de concediile la mare - la soare, este mai uşor să organizezi o ieșire cu familia sau cu prietenii atunci când ştii că poţi conta pe un împrumut rapid, cu o dobanda foarte buna. In perioada 05 iulie – 31 august 2017 vei avea dobanda preferentiala redusa cu 33% la Creditul Fulger.

     

    Creditul Fulger isi pastreaza toate avantajele care l-au transformat in cel mai popular produs Fast Finance IFN S.A., apreciat si utilizat de zeci de mii de clienti din Romania: se acorda 100% online, prin Internet, nu este nevoie de deplasare la banca sau in alta locatie si ofera cea mai mare viteza de procesare a cererii tale de credit. Il oferim in regim de urgenta: in trei ore primesti raspunsul privind acordarea creditului. Pentru obtinerea Creditului Fulger cu dobanda redusa cu 33% nu iti trebuie adeverinta de venit, giranti sau garantii, asa ca poti incepe chiar acum sa aplici.

    Rapid, simplu si discret!

    Promotia este valabila din 05 iulie pana pe 31 august. Discountul de 33% la dobanda Creditului Fulger se aplica introducand codul promo „VARA TA” in aplicatia de credit completata on-line pe www.fast-finance.ro. In baza campaniei, vei primi in contul tau 33% din valoarea dobanzii platite la returnarea creditului, in termen de maximum cinci zile de la rambursarea la scadenta sau mai devreme a creditului. Cei care depasesc termenele de plata, nu vor beneficia de promotie.

    Exemplu reprezentativ Campanie: La o suma imprumutata de 1000 lei pentru 20 de zile suma totala de rambursat este de 1.240 lei. Dobanda zilnica este de 1,2% pe zi, DAE 4969%. Promotia se aplica doar folosind codul promo ”VARA TA” si consta in rambursarea a 33% din dobanda platita in cont, in acest exemplu suma este de 80 lei. Promotia este valabila doar pentru clientii care platesc la data scadenta sau mai devreme.

     Pentru a beneficia de promotia noastra, foloseste calculatorul de credit de mai jos:

    Calculator credit

    Suma
    lei
    Durata
    zile

    Dobânda fixă/zi:
    Data scadentă:
    Suma totală de plată: Lei
    Valoarea DAE este de:
    Afla mai multe despre DAE

    Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
    Introdu si valideaza codul promo

    Vei primi pe e-mail datele contului tau impreuna cu un cod de validare a contului pe care trebuie sa-l introduci in pasul urmator.

    Regulamentul promotiei

    Daca doresti sa citesti, regulamentul detaliat al promotiei poate fi accesat aici.

     

     

    Despre Fast Finance

    Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

    Contact

    FAST FINANCE IFN S.A.
    www.fast-finance.ro
    Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, etaj 4, apartament 9+10
    Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
    Registru ANSPDCP: 33408/2014 
    Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

    ABOUT SSL CERTIFICATES

    Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii