Credit Rapid de la Fast Finance

  Credit Rapid

  Credit Rapid inseamna cateva lucruri esentiale.

  Inseamna ca in maximum trei ore de la trimiterea documentelor, iti spunem clar daca primesti credit si ce suma poti imprumuta.

  Credit Rapid inseamna ca totul este online, prin Internet. 

  Creditul Rapid mai inseamna ca nu trebuie sa va deplasati la banci sau in alte locatii, ci ramaneti in confortul casei pana aveti banii in cont.

  Aplica acum pentru Creditul Rapid de la Fast Finance

  Cu ajutorul simulatorului de Credit Rapid de mai jos, vei putea sa calculezi precis ce suma poti imprumuta si cat ai de plata. Iar daca iti doresti, poti sa introduci adresa de email si vei primi codul de validare a contului. Acceseaza din meniul credite pagina produsul care ti se potriveste.

  Credit Super-Rapid, nu doar Rapid + Conditii avantajoase

  Am creat Creditul Fulger exact pentru clientii care au nevoie rapida de bani.
  Probabil ca nu este cel mai ieftin credit de piata, dar in mod sigur este cel mai rapid credit. Echipa de consultanti Fast Finance preia solicitarile de credit, analizeaza in regim de urgenta poza dupa actul de identitate si extrasul de cont scanat - ce evidentiaza ultima incasare a veniturilor. Consultantii nostri revin cu raspunsul pentru client: ce suma este disponibila pentru imprumut. La aprobarea creditului, echipa de consultanti se ocupa de sa transfere banii in contul tau.
  Suma minima de imprumut la Fast Finance este de 100 de lei, iar suma maxima este de 3.000 de lei. Perioada maxima de returnare este de maximum 30 de zile calendaristice.

  Este un Credit Salvator

  Viteza de acordare a Creditului Fulger il face sa fie numit de catre clienti ”Credit Salvator”, adica pe termen scurt, atunci cand apare o urgenta majora. Orice om se confrunta la un moment dat cu o situatie neprevazuta, ce necesita rezolvare rapida.
  Exact in aceste momente este util Creditul Rapid de la Fast Finance: nu iti cerem adeverinta de venit, girant si garantii, nu este nevoie sa va deplasati. Luam in considerare, la acordarea creditului, venituri lunare de tip salarii sau pensii. Singura conditie este ca aceste venituri sa fie incasate pe card.
  Nivelul minim al veniturilor tale lunare trebuie sa fie de minimum 800 de lei. Dobanda Creditului Fulger este fixa pe toata durata creditului.

  Despre Fast Finance

  Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

  Contact

  FAST FINANCE IFN S.A.
  www.fast-finance.ro
  Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, etaj 4, apartament 9+10
  Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
  Registru ANSPDCP: 33408/2014 
  Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

  ABOUT SSL CERTIFICATES

  Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii