Credit de nevoi personale - nebancar

15.000 de motive pentru a-ti cumpara chiar azi tot ceea ce iti doresti

Indrazneste sa-ti indeplinesti toate visele.

Creditele nebancare pentru nevoi personale sunt solutia la indemana si usor de folosit atunci cand ai nevoie de un sprijin financiar.

Am ales pentru tine cele mai importante motive pentru a folosi un credit de nevoi personale acordat de una din Institutiile Financiare Nebancare din Romania.

  1. Achizitionarea unei masini; reparatii in casa; mobila noua; televizorul extra-plat extra-dorit; vacanta ideala; nunta de vis... Oricare ar fi dorina ta, un credit de nevoi personale nebancar te ajuta sa ti-o indeplinesti, pentru ca iti ofera o suma suficienta pentru (aproape) orice.
  2. Stim ca iti doresti discretie maxima atunci cand aplici pentru un credit. Nu trebuie sa afle vecinii, colegii sau alte persoane ca urmeaza sa primesti un credit de nevoi personale nebancar. De aceea nici nu te intrebam ce vrei sa faci cu banii si pentru ce soliciti un imprumut.
  3. Surse de venit. Fie ca ai salariu, fie ca ai pensie, fie ca veniturile tale sunt obtinute din chirii sau din alte activitati independente, te calfici pentru obtinerea unui credit de nevoi personale nebancar. La Creditul Urgent fara garantii, spre exemplu, trebuie sa ai un venit lunar de minimum 2.000 de lei net.
  4. Este simplu sa aplici pentru Creditul Urgent de la Fast Finance. Este un credit de nevoi personale nebancar la care iti trebuie doar un act de indentitate, extrasul de cont cu ultimul venit incasat, adeverinta de venit si un card de salariu. Pensionarilor le este necesar cardul de pensii.
  5. Perioada de creditare pentru Creditul Urgent o stabilim impreuna, in functie de suma care iti trebuie si de valoarea ratei lunare. Acordam credite pe maximum 36 de luni – adica trei ani. Evident ca poti achita mai devreme fara niciun comision acest credit de nevoie personale nebancar.
  6. Modul de primire a banilor. Banii ii primesti in contul tau.
  7. Fara garantii. Creditul Urgent de la Fast Finance este un credit nebancar de nevoi personale pentru care nu ai nevoie de nicio garantie materiala, iar daca ai intre 25 si 65 de ani nu ai nevoie de girant pentru imprumuturi mai mici de 5.000 de lei.

Acestea sunt doar 7 motive pentru a folosi un credit de nevoi personale nebancar.

Restul de motive, pana la 15.000, le vei descoperi daca ne contactezi si incepi sa aplici pentru Creditul Urgent de la Fast Finance ce iti ofera pana la 15.000 de lei in cont pentru maximum 36 de luni.

Cum obtin creditul Urgent de nevoi personale?

Trimite solicitarea ta prin email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau incepe o conversatie pe chat cu unul din consultantii nostri,  serviciu disponibil in timpul orelor de program, de luni pana vineri, de la 9.00 la 18.00.

Doresti sa afli mai mult?

Acceseaza aici pagina Creditul Urgent de la Fast Finance de la Fast Finance

Despre Fast Finance

Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

Contact

FAST FINANCE IFN S.A.
www.fast-finance.ro
Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, etaj 4, apartament 9+10
Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
Registru ANSPDCP: 33408/2014 
Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

ABOUT SSL CERTIFICATES

Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii