Credit nebancar prin telefon – Urgent fara garantii de la Fast Finance

”Da, se poate!”. Acesta este răspunsul nostru foarte pe scurt la întrebarea dacă oferim credit nebancar prin telefon la Fast Finance.

Acum iată și răspunsul complet la întrebarea clienților dacă oferim credite nebancare prin telefon.
Am creat Creditul Urgent fără garanții ca un produs de creditare foarte simplu, în care din doar trei pași aplici și obții banii de care ai nevoie.

Unul din cele mai performante centre de apel ale unei instituții financiare nebancare te va ajuta să obții cu succes Creditul Urgent de care ai nevoie.
Colegii noștri din echipa Fast Finance IFN SA îți vor detalia telefonic ce acte sunt necesare pentru obținerea acestui credit nebancar prin telefon și tot ceea ce trebuie să faci pentru a-l obține.

Credit nebancar prin telefon de maximum 15.000 de lei

Până la 15.000 de lei poți obține de la noi printr-un Credit Urgent fără garanții. Noi nu îți solicităm niciun fel de garanții materiale, ci doar să ai un venit lunar de minimum 2.000 de lei net. Venitul acesta lunar poate fi de tip salariu, pensie, chirie, activități independente sau din contracte de management. Vestea bună este că îți acordăm acest credit nebancar 100% prin telefon și cu primirea documentelor de la tine prin poștă sau prin curier.

Fără să fie nevoie neaparat să te deplasezi la sediul nostru, la vreo bancă sau în altă locație.
Nici măcar atunci când încasezi banii!

Validat de clienți din întreaga țară

Creditul Urgent fără garanții este apreciat de clienți pentru faptul că în ziua în care primim documentele de credit îți transferăm banii în contul tău.
Acest lucru garantează viteza solicitată de către clienți la acordarea creditului nebancar prin telefon.
Perioada maximă de creditare pentru Creditul Urgent fără garanții este de 36 de luni. Ratele lunar sunt fixe pe toată durata creditului și nu există comision de rambursare anticipată.
Știm foarte bine că îți dorești maximă discreție atunci când soliciți un credit nebancar prin telefon.
Obținerea împrumutului este o operațiune ce se desfășoară doar între noi și solicitant, fără implicarea altor rude, prieteni sau vecini din bloc.

Doresti sa afli mai mult?

Acceseaza aici pagina Creditul Urgent de la Fast Finance de la Fast Finance

Esti gata?

Te invităm să ne contactezi la numărul de telefon 021 9398 și să discutăm despre creditul tău nebancar prin telefon.
Sau poti să ne scrii un email cu numărul tău de telefon la adresa  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.

Despre Fast Finance

Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

Contact

FAST FINANCE IFN S.A.
www.fast-finance.ro
Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, etaj 4, apartament 9+10
Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
Registru ANSPDCP: 33408/2014 
Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

ABOUT SSL CERTIFICATES

Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii