Credite pentru restantieri

Oricine merita sa primeasca un credit in cazul in care isi doreste unul si daca il solicita. Doar pentru ca o persoana a trecut printr-o situatie financiar mai delicata si s-a trezit peste noapte pe lista restantierilor, nu inseamna ca trebuie sa i se refuze dreptul la un credit. Institutiile financiare nebancare din Romania dau dovada de flexibilitate si acorda credite si pentru restantieri.

Restantier in biroul de credit?

Daca esti trecut in evidenta biroului de credit ca restantier si ai fost refuzat de banci in incercarea de a obtine un imprumut, avem vesti bune pentru tine. Creditul Urgent fara garantii iti este oferit chiar daca figurezi in biroul de credit ca restantier. Evident ca si noi, la Fast Finance IFN, ne verificam clientii in baza de date a biroului de credit, dar informatiile aflate de acolo nu ne blocheaza in acordarea de credite pentru restantieri.
Analizam datele despre alte creditele de-ale tale si suntem atenti sa iti acordam o suma cu care sa nu te indatorezi prea mult fata de veniturile tale.

Pana la urma este corecta si expresia aceea veche romaneasca, „ce a fost a fost” si stim ca li se poate intampla si persoanelor de buna credinta sa treaca prin dificultati financiare la un moment dat in viata.

Pentru cine?

Creditul Urgent de la Fast Finance IFN este pentru toata lumea.
Daca vrei sa aplici si tu, trebuie in primul rand sa ai un venit lunar de minimum 2.000 de lei net.

Garantii materiale nu iti trebuie, si nici sa justifici in vreun fel ce vrei sa faci cu banii. Oferim maxima discretie atunci cand aplici pentru un credit si il primesti.

Creditul Urgent fara garantii este perfect pentru restantieri.

Suma disponibila la aceste credit, intre 1.500 de lei si 15.000 de lei este suficienta pentru majoritatea achizitiilor din casa. Pentru cumpararea unei masini, pentru vacanta mult visata sau, de ce nu, pentru a pregati nunta perfecta.
Fast Finance IFN este partenerul tau de incredere atunci cand ai nevoie de un imprumut.

Cum obtin Creditul urgent?

Te invitam sa ne contactezi ca sa discutam deschis despre creditul tau si sa gasim impreuna cele mai bune solutii pentru tine. Ne poti trimite solicitarea ta la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau ne poti suna la numarul 021 93 98.

Doresti sa afli mai mult?

Acceseaza aici pagina Creditul Urgent de la Fast Finance de la Fast Finance

 

Despre Fast Finance

Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

Contact

FAST FINANCE IFN S.A.
www.fast-finance.ro
Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, etaj 4, apartament 9+10
Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
Registru ANSPDCP: 33408/2014 
Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

ABOUT SSL CERTIFICATES

Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii