Refinantarea Creditelor prin creditul Urgent

Atunci cand ai nevoie de sprijin ca sa scapi de grija creditelor vechi

Vei uita de toate grijile financiare daca alegi sa iti refinantezi creditele actuale intr-unul singur, aflat 100% sub controlul tau.
Cu totii stim cum este sa ai deschise mai multe credite in acelasi timp. Sau sa ai un credit la care rata lunara este mult mai mult decat iti permiti… Intri in intarzieri la plata, ajungi sa achiti penalizari si stai toata luna cu grija banilor pe care trebuie sa ii dai. Adica platesti mult mai mult decat e cazul.

De ce este mai simplu cu un singur credit?

Decat sa platesti penalizari la cinci credite si dobanda marita la alte trei credite, mai bine ai o singura rata lunara, la un singur credit. De ce? Pentru ca refinantarea creditelor existente intr-un singur imprumut inseamna sa iesi din spirala creditelor care nu se mai termina niciodata. Creditul Urgent fara garantii de la Fast Finance IFN SA este solutia de refinantare credite preferata de alti zeci de mii de romani ca si tine. Fie ca ai credite la banci, la alte IFN-uri, la amanet, carduri de cumparaturi, CAR-uri sau poate chiar Credite Fulger oferite de noi, refinantarea creditelor este momentul cand spui STOP grijilor financiare. Este un nou inceput pentru tine si familia ta.

Cum te ajuta Creditul Urgent sa iti refinantezi creditele


Creditul Urgent de la Fast Finance iti ofera fix suma necesara pentru a-ti achita si inchide toate creditele. Suma disponibila la acest credit de refinantare este de minimum 1.500 de lei si maximum 15.000 de lei. Banii ii primesti fie in contul tau, fie ii ridici de la casieria Fast Finance din Bucuresti – Strada Lainici. Ai la dispozitie pana la trei ani pentru a achita creditul, in rate lunare fixe si clare, cu dobanda fixa comunicata la acordarea imprumutului. Vei avea in fiecare luna o singura data de plata a creditului, nu mai multe. La acest imprumut nu cerem nici un fel de garantie materiala ci doar sa ai un venit lunar de minimum 1.000 de lei. Si pentru ca este un credit de refinantare, il acordam si persoanelor raportate negativ in Biroul de Credit.

Cum obtin creditul Urgent pentru refinantare?

Este simplu sa aplici pentru Creditul Urgent. In primul rand calculeaza tu ce suma iti trebuie ca sa acoperi toate datoriile. Apoi, te invitam sa intri in dialog cu noi, cei de la Fast Finance, si sa pregatesti urmatoarele documente obligatorii: actul de identitate, un extras de cont cu ultimul venit incasat, adeverinta de venit si cardul de salariu. Trimite solicitarea ta prin email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau incepe o conversatie pe chat cu unul din consultantii nostri,  serviciu disponibil in timpul orelor de program, de luni pana vineri, de la 7.30 la 18.00.

Doresti sa afli mai mult?

Acceseaza aici pagina Creditul Urgent de la Fast Finance de la Fast Finance

Despre Fast Finance

Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

Contact

FAST FINANCE IFN S.A.
www.fast-finance.ro
Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, parter, apartament 1
Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
Registru ANSPDCP: 33408/2014 
Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

ABOUT SSL CERTIFICATES

Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii