Tombola iernii 2015 / 2016 - Fast Finance

Aceasta promotie s-a incheiat!

Cei cinci castigatori ai ”Tombolei Iernii", alesi prin tragere la sorti dintre cei carora li s-a aprobat un credit Fulger de la Fast Finance IFN S.A. in perioada 15 decembrie – 30 decembrie 2015, sunt:

DRAGHICI MIHAI CONSTANTIN – contract de credit nr. 65864

MOLNAR ERZSEBET TUNDE - contract de credit nr. 64651

MIHAI CATALIN - contract de credit nr. 63894

TAS RAZVAN - contract de credit nr. 64572

BRANZOI MIRCEA - contract de credit nr. 63748

Felicitari castigatorilor si multumim tuturor participantilor!

Mai jos gasiti textul promotiei.

Iti doresti sa incepi anul 2016 in forta? Cu totii stim ca asa cum incepe, asa este apoi tot anul. Asa ca avem o propunere pentru tine care sa te ajute sa intri in noul an cu 500 de lei in buzunar – premiul nostru pentru tine. Si ca sa ai sanse cat mai bune, oferim in total 5 (cinci) premii a cate 500 de lei!

Fast Finance lanseaza un nou concurs. Castiga unul din cele 5 premii puse in joc, fiecare in valoare de 500 de lei, bani care pot fi ai tai prin tragere la sorti. Pentru a te inscrie la concursul ”Tombola Iernii”, trebuie sa aplici si sa ti se aprobe un credit Fulger Fast Finance in perioada 15 decembrie – 30 decembrie 2015, adica pana la sfarsitul anului. Asa intri in concurs, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti la inceputul anului viitor.

 

Banii se vor vira in contul in care ai primit si creditul.

Regulamentul promotiei este disponibil aici:

Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii