Client Fidel Fast Finance - Creditul fulger

  Fast Finance iti rasplateste fidelitatea!

   

  Ne bucuram ca esti clientul nostru si  iti rasplatim fidelitatea cu un nou plan de reduceri aplicabil incepand cu 01 Martie 2015.

   

  In mod concret iti oferim :

  • 5% reducere la dobanda standard, la al 2-lea credit contractat
  • si inca 5 % pentru al 3-lea credit
  • si inca 5% pentru al 4-lea credit
  • si inca 5% pentru al 5-lea credit
  • si inca 5% pentru al 6-lea credit

   

  Mai simplu, la fiecare credit, incepand cu al doilea si pana la ala saselea (inclusiv) beneficiezi de o reducere cu 5% a dobanzii fata de dobanda cu care ai luat creditul anterior.

   

  *Note:

  Planul de reduceri “ Matematica lui Fulgerica” se aplica doar pentru produsul “Creditul Fulger – Credit 100% Online”  in conditiile rambursarii integrale a creditului anterior contractat la Fast Finance.

  Codurile PROMO sunt diferentiate in raport cu numarul creditelor finalizate pana la momentul trimiterii lor; Orice incercare de fraudare a planului de reduceri prin utilizarea unor coduri oferite altor persoane (inclusiv altor membri ai familiei) poate duce la anularea aplicarii planului de reduceri.

   

  Ce trebuie sa fac pentru a beneficia de reducerea de dobanda la fiecare credit conform Planului de reduceri ?

  Foarte simplu!

   

  La finalul primului credit finalizat dupa data de 01 Martie 2015, vei primi un mesaj pe adresa de e mail prin care ti se va confirma finalizarea respectivului credit. Odata cu acest mesaj vei primi si un cod PROMO .

  Introduci apoi codul PROMO  in campul specific din formularul de aplicare si gata!

  Despre Fast Finance

  Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

  Contact

  FAST FINANCE IFN S.A.
  www.fast-finance.ro
  Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, etaj 4, apartament 9+10
  Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
  Registru ANSPDCP: 33408/2014 
  Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

  ABOUT SSL CERTIFICATES

  Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii