Informatii utile

Creditare Responsabila

Ce trebuie sa stii atunci cand cauti un credit Urgent? Cand nu este indicat sa apelezi la Creditul Fulger? De ce trebuie sa imprumuti exact suma de care ai nevoie, nu mai mult? Iata de ce este importanta increderea reciproca.
Click aici pentru raspunsul la toate aceste intrebari.

 

Adevarul despre DAE

Ce este DAE (Dobanda anuala efectiva)? Cum se calculeaza DAE si ce relevanta are pentru creditele urgente de tip Creditul Fulger? Este DAE un Cost Real sau doar un Indicator de Comparatie?
Click aici pentru raspunsul la toate aceste intrebari despre Dobanda anuala efectiva - DAE

 

Intrebari frecvente

Cine poate obtine creditul Fulger, in ce moneda se acorda, care este suma maxima acordata, ce venituri sunt acceptate, cat dureaza analiza si care este perioada de creditare?
Iata raspunsurile la toate intrebarile importante despre acest credit. 
Click aici

 

Termeni si conditii

Acesta este pagina web oficiala a FAST FINANCE IFN SA. Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate FAST FINANCE IFN SA. Persoanele care doresc contractarea unui credit oferit de catre FAST FINANCE IFN SA. trebuie sa completeze formularul de pe site sau sa se adreseze consultantilor.
Click aici pentru a citi Termenii si conditiile de utilizare a site-ului

Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii