Despre noi - Fast Finance IFN

Cine suntem

Ne mandrim cu faptul ca prin inovatie si flexibilitate reusim sa oferim solutii alternative si personalizate nevoilor specifice clientilor nostri, acoperind astfel inclusiv aria delicata a clientilor cu istoric negativ in relatia cu alte insitutii financiare bancare si non bancare.

Fast Finance IFN S.A. este o societate comerciala pe actiuni avand calitatea de Institutie Financiara Non-Bancara (IFN) ce s-a infiintat si functioneaza cu autorizarea si sub supravegherea Bancii Nationale a Romaniei (BNR).

Inca de la infiintare Compania noastra a dobandit calitatea de operator de date cu caracter personal, fiind inscrisa in Registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, astfel ca datele clientilor sunt in maxima siguranta.

Din 2015, Fast Finance IFN S.A este partener al Biroului de Credit.

Managementul FAST FINANCE IFN SA este format din profesionisti cu experienta dovedita pe piata serviciilor financiare.

 

Viziunea, misiunea si valorile Fast Finance

Viziune

Sa devenim si sa ramanem prima optiune a celor ce au nevoi urgente de imprumuturi sau alte produse de creditare pentru perioade scurte si medii.

Misiune

Sa ne ajutam clientii sa-si rezolve problemele financiare si nevoile de creditare intr-un mod optim caracterizat de urmatoarele 3 directii: Rapiditate , Simplitate, Discretie!

Valori

Dezvoltam o cultura organizationala bazata pe o etica generala solida.

Suntem dedicati exigentei in ceea ce priveste standardele profesionale si suntem intotdeauna axati pe nevoile clientilor prin flexibilitate si inovatie in solutionarea acestora.

Creem un mediu organizational competitiv care sustine si recompenseaza cresterea profitabila in conditii de siguranta a afacerii si de concurenta loialaprin incurajarea spiritului intreprinzator si a initiativei, in cadrul echipei FAST FINANCE IFN SA.

 

Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii