Creditare Responsabila

  CE trebuie sa stii atunci cand cauti un credit Urgent?

  Creditul Fulger de la Fast Finance este conceput pentru a-ti oferi urgent banii de care ai nevoie.

  Iata tot ceea ce noi consideram sa trebuie sa stii foarte clar atunci cand apelezi la un imprumut Fast Finance.

  Imprumut pe termen scurt

  Spre deosebire de cardurile de credit ale bancilor sau de cardurile cu descoperire de cont, imprumutul Fulger de la Fast Finance trebuie restituit pe termen scurt.
  Termenul maxim in care poti returna imprumutul este de 30 de zile. Evident ca dupa returnarea imprumutului poti aplica pentru unul nou – atunci cand ai nevoie.
  Termenul de returnare al creditului Fulger nu poate fi prelungit decat in cazuri speciale, nu este ca un credit bancar „mutat” de la o luna la alta.

  Clar si transparent

  Inainte de a aplica pentru creditul Fulger iti poti calcula exact cati bani trebuie sa returnezi pentru suma imprumutata. Vei vedea clar costul complet al creditului, iar noi niciodata nu schimbam dobanda sau rata.
  Doar pentru clientii care nu isi platesc la timp creditul vor aparea costuri suplimentare.

  Exact suma de care ai nevoie

  Spre deosebire de alte institutii de creditare, noi te lasam sa alegi exact suma de care ai nevoie – pana la ultimul leu si exact numarul de zile de returnare care iti convine. Nu incercam sa iti crestem dobanda de plata printr-un numar mai mare de zile de imprumut si te ajutam sa gasesti cel mai bun credit pentru tine.

  Plata creditului

  Creditul Fulger de la Fast Finance nu este cel mai ieftin mod in care sa faci rost de bani.
  Dar suntem foarte rapizi, acordam creditul in doua ore si incasezi bani in aceaiasi zi cu aplicarea.
  Sa imprumuti bani de la noi este ca si cum te cazezi la hotel: nu merita sa locuiesti permanent intr-un hotel, dar atunci cand mergi intr-un alt oras este recomandat sa locuiesti intr-un hotel cu camere curate si liniste, chiar daca platesti putin mai mult.

  BNR – Banca Nationala a Romaniei

  Fast Finance este o institutie financiara autorizata de Banca Nationala a Romaniei (BNR), supusa reglementarilor impuse de aceasta institutie. Creditele noastre urgente sunt acordate pe baza unui contract semnat cu persoana care doreste sa obtina creditul.

  Suntem inscrisi in Registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, astfel ca datele clientilor sunt in maxima siguranta.

  Incredere reciproca

  Spre deosebire de alte institutii de credit, nu incercam sa ne ademenim clientii prin metode de tipul „dobanda redusa la primul credit” sau „suma foarte mare la primul credit”.

  Conditiile de creditare Fast Finance se imbunatatesc pe masura ce utilizati creditele noastre si le platiti inapoi la timp.

  Ne rasplatim clientii fideli printr-o crestere a flexibilitatii, prin extinderea sumei ce poate fi imprumutata si prin reducerea dobanzii.

  Recomandarea noastra

  Daca iti doresti sa iei un credit Fulger de la Fast Finance, recomandarea noastra este sa analizezi foarte bine conditiile, sa te gandesti ce suma iti trebuie si in cat timp o platesti.

  Iti recomandam in acest sens calculatorul de credit de mai jos.

  Ne bucuram atunci cand clientii apreciaza acest credit acordat urgent pe termen de maximum o luna, dar, din experienta stim, sunt si situatii cand nu recomandam utilizarea Creditului Fulger, ci poate a altor produse de creditare Fast Finance.

  Iată când nu este indicat să apelezi la Creditul Fulger:

  • Creditul Fulger nu este indicat pentru renovarea completa a casei sau a apartamentului, dar este foarte util pentru anumite reparatii urgente.
  • Creditul Fulger nu este indicat pentru concedii scumpe si lungi, dar este utilizat foarte bine pentru vacante scurte, organizate spontan.
  • Creditul Fulger nu este indicat pentru cumpararea unei masini, dar este extrem de util atunci cand avem ceva de reparat la masina, sau pentru o taxa auto ori o asigurare.
  • Creditul Fulger nu este indicat sa fie utilizat ca ”bani de buzunar”, ci fix pentru o urgenta, o promotie, o plata importanta de efectuat.
  • Pentru toate aceste situatii enumerate mai sus, exista alte produse de creditare Fast Finance, despre care va invitam sa cititi aici: http://fast-finance.ro/credite

  Calculator credit

  Suma
  lei
  Durata
  zile

  Dobânda fixă/zi:
  Data scadentă:
  Suma totală de plată: Lei
  Valoarea DAE este de:
  Afla mai multe despre DAE

  Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
  Introdu si valideaza codul promo

  Vei primi pe e-mail datele contului tau impreuna cu un cod de validare a contului pe care trebuie sa-l introduci in pasul urmator.

  Despre Fast Finance

  Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

  Contact

  FAST FINANCE IFN S.A.
  www.fast-finance.ro
  Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, etaj 4, apartament 9+10
  Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
  Registru ANSPDCP: 33408/2014 
  Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

  ABOUT SSL CERTIFICATES

  Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii