Surpriza de Craciun 2017 – Dam dobanda pe din 3

HO-HO-HO!!

Dragii mosului, avem vesti bune pentru voi! V-am pregatit dobanda redusa la Creditul Fulger de la Fast Finance IFN, special pentru sarbatorile de Craciun. Asta pentru ca voi sa va bucurati de cele mai frumoase momente alaturi de cei dragi.

Oferta este foarte simpla:

  • Mos Craciun face cinste cu 1/3 din dobanda
  • Fast Finance IFN adauga o reducere de 1/3 din dobanda

Astfel, ai reducere 66% (2/3) la dobanda Creditului Fulger.

Creditul Fulger de la Fast Finance este creditul pentru orice nevoie, pentru orice motiv. Se acorda 100% online, prin Internet, fara sa fie nevoie sa va deplasati la banca sau in alta locatie si fara justificarea sumei.

Rapid, simplu si discret!

Pentru a beneficia de promotia noastra de Craciun, accesati calculatorul de credit de mai jos. Dupa achitarea integrala a creditului si a dobanzilor, veti primi inapoi de la noi 66% (doua treimi) din valoarea dobanzii.

Calculator credit

Suma
lei
Durata
zile

Dobânda fixă/zi:
Data scadentă:
Suma totală de plată: Lei
Valoarea DAE este de:
Afla mai multe despre DAE

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
Introdu si valideaza codul promo

Vei primi pe e-mail datele contului tau impreuna cu un cod de validare a contului pe care trebuie sa-l introduci in pasul urmator.

Regulamentul promotiei este disponibil aici Regulament-Campanie-DAM-DOBANDA-PE-DIN-3.pdf

SFbBox by enter-logic-seo.gr

Despre Fast Finance

Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

Contact

FAST FINANCE IFN S.A.
www.fast-finance.ro
Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, etaj 4, apartament 9+10
Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
Registru ANSPDCP: 33408/2014 
Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

ABOUT SSL CERTIFICATES

Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii