Credit cu buletinul de la Fast Finance

  Simplu si rapid

  Creditul cu buletinul inseamna, pentru tine, cel mai simplu si mai rapid mod de a obtine un credit. Este simplu pentru ca ai nevoie de un singur act la solicitarea creditului, adica de BULETIN (cartea de identitate).
  Nu iti cerem adeverinta de venit completata in trei exemplare, nu cerem alte acte inutile, ci doar documentul de identitate.
  Si este rapid pentru ca in momentul in care am primit cererea ta completa, noi, la Fast Finance, iti raspundem in doar trei ore. Daca raspunsul nostru este pozitiv, iti transferam banii IMEDIAT.

   Credit cu buletinul de la Fast Finance

  Creditul Fulger - Un credit fara comisioane

  Banii iti vor fi transferati in contul tau, dupa aprobarea dosarului. Creditul cu buletinul nu are niciun cost suplimentar, niciun comision, in afara de dobanda pentru zilele in care banii au stat la tine.
  Dobanda creditului cu buletinul iti este comunicata de la inceput foarte clar. Astfel vei sti suma pe care te poti baza si cat ai de plata. Pentru acest credit cu buletinul acceptam si persoane raportate negativ in Biroul de Credit.

  Iata un calculator de credit cu buletinul, care te va ajuta sa incepi chiar acum sa aplici pentru un imprumut de la noi>>>

  Acceseaza din meniul Credite pagina produsul care ti se potriveste.

  De ce este atat de popular?

  Creditul cu buletinul este foarte popular in Romania, desi a aparut de doar cativa ani.
  Cei care folosesc acest tip de credit apreciaza faptul ca scapa de efortul necesar obtinerii de acte inutile de la serviciu si de drumuri nesfarsite la banca.

   

  Buletinul / Cartea de identitate - singurul act de care ai nevoie pentru credit

  Creditul Fulger de la Fast Finance este un credit cu buletinul, acordat online, prin Internet in conditii de maxima securitate si siguranta.
  Pentru a aplica, cel mai bine este sa utilizezi simulatorul nostru de credit. Astfel vei putea sa stii foarte clar ce suma trebuie sa returnezi si in cat timp – in functie de suma imprumutata.

  Apoi vei incarca pe platforma noastra securizata buletinul scanat sau fotografiat, chiar si cu telefonul mobil. Acesta este singurul act pe care il solicitam la acordarea unui credit cu buletinul. In rest ai doar nevoie de documente usor de obtinut, cum ar fi extrasul de cont.

  Mai multe detalii ?

  Daca vrei sa afli ma mult te invitam sa vizitezi pagina dedicata a produsului aici

   

  Despre Fast Finance

  Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

  Contact

  FAST FINANCE IFN S.A.
  www.fast-finance.ro
  Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, etaj 4, apartament 9+10
  Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
  Registru ANSPDCP: 33408/2014 
  Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

  ABOUT SSL CERTIFICATES

  Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii