Credit fara adeverinta de salariu de la Fast Finance

  Credit fara adeverinta de salariu: rapid si flexibil

  Credit fara adeverinta de salariu inseamna ca nu mai trebuie sa obtii si sa depui adeverinta de salariu. Nu iti trebuie adeverinta nici cand aplici pentru imprumut, nici cand iti transferam banii pe card. Totul devine mult mai rapid pentru tine si ai flexibilitatea dorita. Noi, la Fast Finance, avem nevoie de la tine de doar doua lucruri, mult mai usor de obtinut decat adeverinta de salariu. Trebuie sa ne trimiti imaginea scanata sau o fotografie a actului de identitate, ca sa stim cui vom acorda creditul. Si ne mai trebuie un extras de cont in care sa se evidentieze ultima incasare a veniturilor.

  Calculator de credite fara adeverinta de salariu

  Acordam creditul fara adeverinta de venit Fulger si persoanelor raportate negativ in Biroul de Credit. Suntem de parere ca persoanele de buna credinta trebuie sa aiba dreptul sa beneficieze in continuare de credite. Situatiile intamplate in trecut nu trebuie sa afecteze creditele din prezent. Calculeaza ce suma poti imprumuta de la noi si cat vei avea de plata. Acceseaza din meniul credite pagina produsul care ti se potriveste.

  Atunci cand este urgent, atunci cand ai repede nevoie de bani, orice ora in plus sau in minus conteaza. Bancile si unele institutii de creditare solicita adeverinta de venit pentru acordarea creditului. Sa obtii adeverinta de venit de la serviciu poate fi complicat. Trebuie sa iei documentele de la banca, sa le duci la departamentul de resurse umane sau la secretariat si sa astepti sa ti le completeze cineva. Poate ca mai trebuie ca din cand in cand sa intrebi daca adeverinta de venit pentru credit este gata. Dupa aceea iei adeverinta completata si mergi sa o depui la dosarul pentru banca. Adeverintele de salariu au o perioada limitata de valabilitate si daca vrei sa extinzi imprumutul sau sa mai faci unul, trebuie sa o iei de la capat.

  Pentru rezolvarea rapida a unor situatii neprevazute

  Creditul Fulger de la Fast Finance IFN S.A. este un credit fara adeverinta de salariu, cu ajutorul caruia poti avea in cont intre 100 de lei si 3.000 de lei. Creditul Fulger este gandit ca un credit pe termen scurt, in special pentru urgente majore si pentru probleme ce necesita rezolvarea ta rapida. Perioada maxima de creditare este de 30 de zile. Dobanda este fixa pe toata durata creditului si nu exista nici un fel de comision.

  Despre Fast Finance

  Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

  Contact

  FAST FINANCE IFN S.A.
  www.fast-finance.ro
  Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, etaj 4, apartament 9+10
  Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
  Registru ANSPDCP: 33408/2014 
  Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

  ABOUT SSL CERTIFICATES

  Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii