Credit IFN de la Fast Finance

  Credite IFN

  Creditele acordate de IFN-uri sunt folosite si apreciate de milioane de romani. IFN-urile sunt Institutii Financiare Nebancare. Conform incadrarii facute de legislatie, IFN-urile nu sunt banci, desi au autoritatea de a acorda credite. Pentru a functiona si pentru a acorda credite, IFN-urile trebuie sa fie aprobate de catre Banca Nationala a Romaniei (BNR), institutie ce le ofera periodic autorizatia de functionare. Creditele acrodate de catre IFN-uri sunt populare pentru ca se acorda mai repede si mai usor decat la banci: numarul de acte solicitate este semnificativ mai mic, procesul de aplicare si acordare este mult mai simplu.

  Credite IFN acordate 100% prin Internet de catre Fast Finance

  Fast Finance IFN este o institutie de creditare nebancara, ce ofera credite de urgenta celor ce doresc imprumuturi rapide, acordate online – direct in cont.
  Creditul Fulger este un credit IFN acordat 100% prin Internet.
  In trei ore de la trimiterea dosarului de credit, vei primi raspunsul de la noi: daca poti lua un credit si care este suma maxima disponibila.
  Dobanda iti este comunicata foarte clar, astfel incat sa stii ce valoare totala ai de returnat. La aprobarea creditului, iti transferam pe loc banii in cont. Nu te intrebam ce faci cu banii, cum ii cheltui, nu cerem garantii si nici garanti.
  Aplici din intimitatea casei tale sau de la serviciu si banii ii primesti tot online. Dobanda este fixa pe toata durata creditului. Pentru acest credit IFN nu exista niciun fel de comision. Vei plati doar dobanda pentru zilele in care banii au stat la tine. Orice persoana fizica cu cetatenie romana, poate solicita un Credit Fulger.

   

  Aplica aici pentru un credit IFN:

  Acceseaza din meniul credite pagina produsul care ti se potriveste.

  Sunt acceptate persoane raportate negativ in Biroul de Credite

  IFN-urile verifica in Biroul de Credite datoriile celor ce solicita credit, dar au flexibilitatea de a decide sa acorde imprumuturile chiar si celor cu restante.
  Succesul din ultimii ani al creditelor acordate de IFN-uri vine si din faptul ca sute de mii de datornici la banci pot beneficia si ei de imprumuturile atat de necesare. O alta diferenta fata de banci este ca, la IFN-uri, dobanda la credite este mai mare.

  Despre Fast Finance

  Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

  Contact

  FAST FINANCE IFN S.A.
  www.fast-finance.ro
  Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, etaj 4, apartament 9+10
  Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
  Registru ANSPDCP: 33408/2014 
  Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

  ABOUT SSL CERTIFICATES

  Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii