Credit Nebancar de la Fast Finance

  Credite nebancare

  Creditele nebancare sunt o solutie preferata de tot mai multi romani care cauta sa se imprumute rapid si comod. Sute de mii de oameni apeleaza la creditele nebancare oferite de institutiile financiare nebancare (IFN-uri) existente la noi in tara. Activitatea acestor institutii ce ofera credite este reglementata de catre Banca Nationala a Romaniei (BNR). Banca Nationala le ofera IFN-urilor autorizatia de functionare in fiecare an, in cazul in care indeplinesc anumite conditii clare.

  Solicita cu incredere

  Te invitam sa folosesti calculatorul de credit si sa alegi ce suma iti doresti si cat de repede vrei sa o platesti inapoi. Acceseaza din meniul credite pagina produsul care ti se potriveste.

  Credite nebancare acordate online, fara deplasare

  Creditele nebancare nu sunt cele mai ieftine credite din punctul de vedere al dobanzilor, dar iti sunt acordate mult mai rapid decat la o banca. Nu iti ofera o suma foarte mare, de zeci de mii de lei, dar le obtii rapid, online, fara sa te deplasezi. Creditele nebancare, la fel ca si creditele bancare, sunt acordate pe baza unui contract semnat cu persoana care doreste sa obtina creditul. Clauzele din cele doua tipuri de contracte, bancare si nebancare, sunt asemanatoare. Creditele nebancare au si ele dobanda si se platesc inapoi conform unui calendar de plati, cu termene limita si sume clare de plata.

   

  De ce sunt creditele nebancare tot mai populare?

  Fast Finance IFN S.A. este o institutie de creditare ce functioneaza au autorizarea si sub supravegherea Bancii Nationale a Romaniei. Datele clientilor nostri sunt in maxima siguranta, Fast Finance fiind inscrisa in Registrul National de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Creditul Fulger de la Fast Finance IFN S.A. este un credit nebancar foarte popular, ales si validat de zeci de mii de clienti. Cele mai importante avantaje ale acestui credit sunt: se acorda 100% online, prin Internet, fara justificarea sumei imprumutate, fara comisioane si costuri ascunse, fara giranti sau garantii. Este un credit nebancar super-rapid, urgent: il oferim in regim de urgenta si in trei ore de la aplicare primesti de la noi raspunsul privind acordarea creditului. Dobanda scade progresiv dupa fiecare credit rambursat la timp. Pentru pensionari oferim dobanda preferentiala la creditul nebancar Fulger. 

  Despre Fast Finance

  Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

  Contact

  FAST FINANCE IFN S.A.
  www.fast-finance.ro
  Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, etaj 4, apartament 9+10
  Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
  Registru ANSPDCP: 33408/2014 
  Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

  ABOUT SSL CERTIFICATES

  Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii